Boerweg 4a

Fraai landhuis met kantoor aan huis.

Volledige omschrijving
Boerweg 4a

Uniek gelegen, met vrij uitzicht, landelijk en toch binnen enkele minuten bij alle uitvalswegen naar Groningen, Winschoten en Delfzijl, een schitterend LANDHUIS met dubbele garage, kantoorruimte, erf en een leuk aangelegde tuin op de zon met diverse terrassen. Het geheel wordt aangeboden inclusief de naastgelegen vrijstaande loods groot circa 1.850 m2; voorzien van kantoren, toiletten en douchegelegenheid. Voor diverse doeleinden is deze loods te gebruiken. Eventueel zonder betreffende loods te koop.

De totale perceelgrootte bedraagt circa 1 ha. Er bestaat een mogelijkheid om aangrenzend circa 2 1/2 ha bij te kopen!!

De stad Groningen is op slechts 20 minuten verwijderd.

Indeling: entree/ hal met vide, toilet, riante living met haard, een fantastische woonkeuken, het hart van het huis, voorzien van openslaande deuren naar de tuin, vanzelfsprekend voorzien van alle gemakken in inbouwapparatuur, aangrenzend een bijkeuken c.q. achterentree met separate natte hoek, alsmede een toilet met urinoir. Op de begane grond bevindt zich tevens de ouderslaapkamer voorzien van op maat gemaakte kasten, met aangrenzend de luxe badkamer met douche.

Op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, alsmede een luxe badkamer met ligbad en toilet. Op de verdieping boven de garage bevindt zich de kantoorruimte, groot circa 40 m2, c.v. verwarmd en voorzien van airconditioning. Het geheel is gebouwd in 2005, uiterst degelijk met gebruik van eerste klas materialen, met zorg uitgezocht, waar rekening gehouden is met ieder detail. Vakwerk is verricht; de woning is compleet traditioneel gebouwd. Optimaal geïsoleerd, c.v. verwarmd; voorzien van stofzuigersysteem. De begane grond is volledig voorzien van een fraaie marmeren vloer met vloerverwarming.

Het geheel zou uitermate geschikt zijn voor paardenliefhebbers; stallen aanwezig. Ook de loods zou geschikt gemaakt kunnen worden voor hippische doeleinden. De bereikbaarheid is uitstekend.  Kortom een heerlijk compleet geheel, hetgeen als onderhoudsvriendelijk betiteld kan worden; vanzelfsprekend perfect onderhouden en met meerdere gebruiksmogelijkheden.

Maak vrijblijvend een afspraak om dit geheel te bezichtigen. Tevens kunt u een tekening met afmetingen verkrijgen.

Aanvaarding in overleg.

Froombosch is een dorp in de Nederlandse gemeente Slochteren in de provincie Groningen. De naam van het dorp is afgeleid van Froombosch. In de zeventiende eeuw woonde de familie Froma op de Ruitenborg, bij die borg was een bos. De borg is overigens in het begin van de 19e eeuw gesloopt. Restanten zijn terug te vinden in de boerderij Ruitenborg die op het terrein van de voormalige borg staat. Vroeger werd het dorp ook wel Bagelhutten genoemd. Dat is een verwijzing naar de hutten waarin de veenarbeiders waren gehuisvest, die hier in de vervening werkten. Froombosch heeft ongeveer 850 inwoners en ongeveer 350 woningen. Het kenmerkt zich door een lintstructuur, waarbij in het dorp een kleine kern aanwezig is. Dwars op het hoofdlint, dat een verbinding vormt vanaf het dorp Harkstede tot het dorp Slochteren, zijn enkele dwarslinten (lanen) aanwezig met een lage bebouwingsdichtheid. Ten noorden van de N387 kenmerkt het landschap zich door acht boerderijen in een open landschap. Dit gebied, dat bekendstaat als "De Ruiten", is een overgangsgebied naar de ecologische hoofdstructuur. Door het dorp loopt de gekanaliseerde Ruiten AE. Dit riviertje werd gebruikt voor transport van landbouwgoederen en turf. Ter plaatse van de Langewijk werden deze goederen verscheept. De Langewijk is later gedempt. Het dorp beschikt over een basisschool annex dorpshuis, voetbalvereniging en schaatsbaan. Het verenigingsleven is voor een groot gedeelte gehuisvest in het dorpshuis "De Ruitenvelder". Verder bestaat er al sinds de 19e eeuw een gemeente van de Nieuw-apostolische kerk.

 • Boerweg 4a (verhuurd)

  9619 PT FROOMBOSCH
  kosten koper

 • Kenmerken

 • Oppervlakte

  220 m² woonoppervlak
  10.000 m² perceeloppervlak

 • Aantal kamers

  6 kamers waarvan 4 slaapkamers

 • Keuken

  modern, voorzien van inbouwapparatuur

 • Badkamer

  badkamer met ligbad, douche, 2e toilet.

 • Tuin

  tuin op zuidwesten

 • Bijzonderheden

  Aanvaarding in overleg