Hoofdstraat 42

Aangeboden wordt een ideaal vrijstaand object voor de handige klusser. De woning zou in principe gelijk kunnen worden bewoond en gaandeweg worden opgeknapt. De woning dient echter wel gerenoveerd te worden. Met de prijsstelling is hier rekening mee gehouden.

De woning is in het leuke dorp Finsterwolde gelegen aan doorgaande weg, met aangrenzend een gevarieerde bebouwing. Het prachtige 'Oldambtmeer' en de 'Blauwestad' bevinden zich op slechts enkel autominuten afstand. Finsterweolde heeft de nodige voorzieningen en winkels bevinden zich op loopafstand.

Indeling onder andere entree, woonkeuken met plavuizen vloer groot circa 15 m2, ( zelfs voorzien van enig inbouwapparatuur), provisiekast, woonkamer groot 15 m2, achterhal, 3 slaapkamers, een douche en een toilet.
Op de verdieping bevindt zich zolderruimte, bereikbaar via een losse trap. De woning wordt verwarmd door middel van cv. Achter de woning bevindt zich een overkapte bergruimte.

De kavel is 760 m2 groot ! Mede gezien de hoge leeftijd van de woning verdient de constructie, de muren en het dak zeker de nodige aandacht. Echter ondanks hetgeen aan de woning moet gebeuren, is van dit ruime object, gelegen op een prima plek in het dorp, iets leuks te maken !


 

Volledige omschrijving
 • Hoofdstraat 42

  9684 CH Finsterwolde
  kosten koper

 • Kenmerken

 • Oppervlakte

  169m² m² woonoppervlak
  760m² m² perceeloppervlak

 • Aantal kamers

  5 kamers waarvan 3 slaapkamers

 • Bijzonderheden

  Aanvaarding in overleg