Huur opzeggen

Huur opzeggen? Vul het onderstaande formulier in. Uw opzegging is pas akkoord als u van ons een bevestiging heeft ontvangen. 

Hoe gaat de huur opzeggen in zijn werk?

Het opzeggen van de huur kan iedere dag van de maand, maar gaat altijd in op de laatste dag van de desbetreffende maand, en is ten alle tijden minimaal 1 kalendermaand en maximaal 3 kalendermaanden. Zeg je op na de eerste van de maand? Bijvoorbeeld 2 Augustus? Dan eindigt uw huurovereenkomst op de laatste dag van de daaropvolgende maand namelijk, 30 september

Vragen over de opzegging? Stuur dan een mail naar verhuur@vosvastgoed.nl

Oplevering van de woonruimte

De oplevering van een woonruimte is aan regels gebonden. De ruimte moet in goede staat en schoon worden opgeleverd. Huur je de woning gemeubileerd, dan dienen de meubels in een nette staat achtergelaten te worden. Bij de incheck van uw woonruimte heeft u een inspectierapport ontvangen, de woning dient in de zelfde staat te worden opgeleverd.

Twijfelt u over bepaalde opleverpunten van de woning? Wacht dan niet tot de eindinspectie. Maar stuur ons dan een mail naar verhuur@vosvastgoed.nl met de desbetreffende punten.

Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Per wanneer wilt u de huur opzeggen?
Verificatie
Neem code over
Verzenden

Westersingel 20

Westersingel 20
9909 BJ SPIJK
115 m² woonoppervlak
258 m² perceeloppervlak
5 kamers waarvan 4 slaapkamers
prijs op aanvraag

havos vastgoed

Hoofdweg 14
9621 AL Slochteren
T 0598 421129